Σύγχρονο Service Αυτοκινήτων

Αξιόπιστες υπηρεσίες, γρήγορα και οικονομικά

Συνεργείο αυτοκινήτων, Service αυτοκινήτων Γλυφάδα, Συνεργείο αυτοκινήτων Γλυφάδα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (SERVICE)

Παράδοση του αυτοκινήτου σας για προγραμματισμένo service εντός της ημέρας!

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση για όλους τους τύπους επιβατικών αυτοκινήτων του Volkswagen Group. Πέραν των καθιερωμένων εργασιών της τακτικής συντήρησης (λιπαντικό – φίλτρα – μπουζί), το service στο συνεργείο μας περιλαμβάνει τα εξής.

  • Δοκιμαστική διαδρομή (test drive) κατά την άφιξη του αυτοκινήτου στο συνεργείο για service.
  • Τεχνικό έλεγχο στα περιφερειακά του κινητήρα (σωληνώσεις υπερσυμπιεστή, διαρροές αντιψυκτικού) καθώς και στα συστήματα φρένων (τακάκια, δισκόπλακες, υγρά φρένων), ανάρτησης (αμορτισέρ, ψαλίδια), διεύθυνσης (κρεμαγιέρα, ακρόμπαρα, ημίμπαρα) και κλιματισμού (φρέον).
  • Διάγνωση στα ηλεκτρονικά συστήματα για τυχών βλάβες σε αισθητήρες ή εγκεφάλους οποιουδήποτε υποσυστήματος του αυτοκινήτου.
  • Επανάκληση και προγραμματισμό του μηνύματος service στον πίνακα οργάνων.
  • Καταχώρηση των εργασιών στο βιβλίο service ή ηλεκτρονική καταχώρηση των εργασιών στο ηλεκτρονικό βιβλίο service του Volkswagen Group (εφαρμόσιμο για αυτοκίνητα από το 2016 και έπειτα).

Συνεργείο Αυτοκινήτων VAG Group

Εμπειρία με εξειδίκευση & τεχνογνωσία

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη!

Το συνεργείο αυτοκινήτων MDS Automotive διαθέτει τον εξοπλισμό και την εμπειρία για την επισκευή οποιουδήποτε υποσυστήματος του αυτοκινήτου σας. Είτε πρόκειται για απλή εργασία συντήρησης, είτε για εξειδικευμένη, πολύπλοκη εργασία είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε. Ενδεικτικά:

  • Εργασίες συντήρησης ή επισκευής στα συστήματα φρένων, ανάρτησης, διεύθυνσης, συμπλέκτη (αμπραγιάζ) και κλιματισμού.
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες, όπως αντικατάσταση μπαταριών, αισθητήρων και εγκεφάλων, τοποθέτηση συστημάτων parktronic και multimedia ή επισκευή καλωδίωσης, δυναμό, μίζας.
  • Εργασίες στα συστήματα άνεσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως αντικατάσταση μηχανισμών ανύψωσης παραθύρων, ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών, αερόσακων, διακοπτών.
  • Γενικές επισκευές στον κινητήρα (ρεκτιφιέ, πιστόνια, βαλβίδες) και σε μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (mechatronic, πολύδισκο DSG). Αντικατάσταση λιπαντικού και έκπλυση σε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με τη χρήση της συσκευής Mahle, FluidPro

Συνεργείο Αυτοκινήτων MDS Automotive

Επίσημο διαγνωστικό Volkswagen Group

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος με προγραμματισμένη επίσκεψη!

Το σύγχρονο συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με τα κατάλληλα διαγνωστικά για την έγκυρη ανεύρεση βλαβών στα ηλεκτρονικά συστήματα κινητήρα, σαζμάν, φρένων, ανάρτησης, άνεσης, ασφάλειας, multimedia ή οποιουδήποτε άλλου υποσυστήματος του αυτοκινήτου σας. Διαθέτουμε το επίσημο διαγνωστικό ODIS με συνδρομή στο δίκτυο ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Volkswagen Group. Ο εξοπλισμός μας επιτρέπει αναβαθμίσεις (updates) εγκεφάλων και κωδικοποιήσεις κλειδιών / immobiliser με σύνδεση VPN στην εργοστασιακή βάση δεδομένων της Volkswagen, Audi και Skoda, δυνατότητα εφάμιλλη με εκείνη της εκάστοτε αντιπροσωπείας. Κατέχουμε επίσης αυθεντική διαγνωστική κεφαλή VCDS για τροποποιήσεις κωδικοποιήσεων σε αυτοκίνητα του VW Group.

Ανταλλακτικά Volkswagen Group

Service αυτοκινήτων με επώνυμα ανταλλακτικά

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Επώνυμα ανταλλακτικά με εγγύηση!

Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονική βάση δεδομένων ανταλλακτικών που δίνει τη δυνατότητα ανεύρεσης του εργοστασιακού κωδικού ανταλλακτικού με αναγνώριση αριθμού πλαισίου VW, Audi, Seat, Skoda. Κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, οι εργασίες γίνονται είτε με αυθεντικά ανταλλακτικά με εγγύηση 2 ετών, είτε με αξιόπιστα ανταλλακτικά επώνυμων OEM κατασκευαστών με εγγύηση από 1 έως 2 έτη, ανάλογα με την πολιτική του κατασκευαστή. Οι παραγγελίες OEM ανταλλακτικών γίνονται πάντοτε βάσει αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου για την εξασφάλιση της απόλυτης συμβατότητας του με το αντίστοιχο αυθεντικό.